top of page

VERKSAMHETSUTVECKLING

Med ett brett och starkt nätverk av konsulter kan vi bidra med erfaren kompetens som stöttar och stärker er verksamhet. Våra processer grundar sig i kvalitativa och beprövade metoder som vi utvecklat unikt för Executive. Det är med bibehållen ödmjukhet som vi konstaterar att det är lika enkelt som svårt genom:
Er framgång är vår framgång. 

Image by Tim Gouw

HR-ANSTÄLLNING & AVVECKLING

Executive stöttar er med allt från rekrytering, onboarding, employer branding, arbetsrätt samt
comp & ben-frågor.

AFFÄRSUTVECKLING

Behöver ni ta fram relevanta nyckeltal och KPI-er? Behöver ni nya perspektiv i er tjänsteutveckling och paketering? Sälj- och affärsstrategier, upphandling, inköp och besparingar är kompetens vi besitter och bistår med.

Image by Scott Graham
Verksamhetsutveckling: Tjänster
Image by Glenn Carstens-Peters

MARKNADSFÖRING

Copy, inbound marketing, digitala strategier och PR-planer. Vare sig det handlar om mindre insatser för att öka er synlighet, handha er löpande kommunikation eller varumärkesbyggande strategier har vi på Executive rätt erfarenhet och kunskap.

LEDARSKAP

Med en lång samlad erfarenhet av ledarskap inom en rad olika branscher med positiva utfall vågar vi påstå att vi kan ledarskap i sin helhet. Vare sig ni står inför övergripande utmaningar eller har specifika behov är vi rätt partner för er.

Brainstorm
Verksamhetsutveckling: Tjänster
Image by Dylan Gillis

BOLAGSSTRUKTURER

Våra affärskonsulter har kompetens och erfarenhet av m&a-frågor, avknoppning/avyttring och stöttar er och/eller er styrelse vid behov att se över bolagsstrukturer etcetera.

Verksamhetsutveckling: Tjänster

KONTAKTA OSS

Götgatan 30, Stockholm Sverige

08-123 45 67

  • LinkedIn
Verksamhetsutveckling: Kontakt
bottom of page